Make up

Hvor er det bare fedt, at have noget lækkert make up. Jeg har make up i alle prisklasser, der er ikke noget jeg ikke kan bruge. Der er noget make up der dog er for dyrt, men der findes så meget andet make up, der kan være en suppleant lige for det make up,  som jeg gerne vil have.

Min make up er en stor del af mig, jeg bruger altid make up og har gjort det i mange år. Ikke fordi jeg bruger en masse make up hver dag, men bare lige det at få lidt på øjnene og mine læber, jeg går stort set aldrig uden for en dør uden make up. Make up betyder for mig, at jeg gør lidt ekstra ud af mig selv hver dag, inden jeg går ud af døren. Jeg føler ikke selv, jeg kan gå uden make up. Det skal dog siges, at når jeg tager til stranden eller ligger ved poolen en varm sommerdag, så foregår det altså uden make up.

Jeg kan også godt lide at tage lidt ekstra make up på, når jeg går i byen, der får den altså lige en tand mere. Med min make up så føler jeg, at jeg er hel og min make up giver lige den sidste prik over i.

Ofte så skal der jo ikke så meget make up til, før det kan gøre underværker, især efter en lang nat, hvor jeg ikke har fået sovet for meget og der er mørke render under min øjne, så klare min make up det for mig.

admin