Mobilt bredbånd til den ældre generation

Hvad siger den ældre generation til det mobile bredbånd. Efterhånden er flere og flere ved at tage det til sig.

Det sker oftere og oftere at man ser det mobile bredbånd blandt mange ældre campister, folk på plejehjem og folk der er stoppet med at arbejde og ønsker at holde en god kontakt med tidligere kollegaer, blandt andet via facebook.

Der kommer det mobile bredbånd helt naturligt ind, da det er svært at tage sin normale bredbåndsforbindelse med på campingpladsen.

Det er også lettere at have et lille mobilt bredbånd til sin stationære eller bærbare computer på plejehjemmet.

Derfor er det mobile bredbånd ved at vinde så stærk indpas blandt den ældre generation.
Det langt fra altid, det skal være et mobilt bredbånd med den højeste hastighed, da det ikke er det, der er vigtigt for den ældre generation.

Vigtigheden i  at kunne sende mails til sine børnebørn, åbne mails med billeder fra sine børn og børnebørn og det at kunne gå på netbanken og lige kontrollere at pengene stadigvæk er der, er af meget større vigtighed, end selve hastigheden på det mobile bredbånd.

Vigtigheden i at holde forbindelsen med sine nære over nettet i dag, er helt anderledes end den bare var for 10 år siden, dette ses tydeligt i antallet af ældre på sociale medier som facebook og google+.

Så alt i alt er den ældre generation ved at blive meget mere klar til internettet, her har det mobile bredbånd derfor også vundet indpas.

admin