Så er her valg

Der er nok ikke så mange der ikke har hørt det endnu, men hvis der skulle sidde en enkelt der endnu ikke har hørt det, så skal vi altså snart til valg.

Jeg er en af de personer der synes det er vild spændende når vi skal have til valg. Jeg er stor tilhænger af demokrati, og derfor synes jeg også at en valg aften er en stor fest dag, hvor der virkelige er noget at fejre. Den dag hvor der er valg i Danmark, og skynder jeg mig altid ned at stemme direkte efter arbejde, og så er det hjem foran tv for bare at sidde og og lytte med mens der løbende kommer valg resultater ind. Det er altid rigtig spændende til en start, men der går som regel ikke ret mange timer inden man kender noget der er det næste færdige resultat.

Desværre så er jeg i år uden at rejse, og derfor går jeg slip af dette. Jeg har dog været nede og brev stemmer, for det synes jeg at jeg har pligt til. Det er bare slet ikke det samme, og jeg synes det er rigtig surt at jeg ikke kommer til at sidde og hygge mig foran dansk tv for at se valg. Sådan er det desværre, men eftersom det er første gang jeg skal prøve det i år, så er det bare lidt svært.

admin